Om företaget

Norrebo Träindustri är ett familjeföretag som producerar butiksinredningar, displayer och montrar för i huvudsak butiker. Vi är en underleverantör till butiksinredare samt olika typer av projektföretag.

Din samarbetspartner

Vi på Norrebo Träindustri är en del av Gnosjöandan och har vår 5500 kvadratmeterstora fabrik i Norrebo, en mil öster om Gnosjö. I vår fabrik, och med hjälp av våra 23 kunniga medarbetare, hjälper vi våra kunder att ta fram kompletta lösningar – från idé till färdig produkt. Läs mer om våra olika tjänster.

80 års erfarenhet

Vi kombinerar en kompetent personal med en modern maskinpark där vår CNC-avdelning är hjärtat i produktionen. Lägg därtill att vi har erfarenhet av branschen i över 80 år. Vi är stolta för vårt arv, samtidigt som vi med tillförsikt ser fram emot att hela tiden utveckla och effektivisera verksamheten/produktionen för att kunna stå väl rustade inför framtiden. Läs gärna mer om vår historik.

Våra styrkor

På Norrebo Träindustri är vi flexibla och hanterar alla typer av material och klarar såväl små som stora serier. Vi är vana vid korta ledtider och efterfrågan efter snabba leveranser. Hos oss är kundens behov och önskemål alltid i centrum.

Vi ligger bra geografiskt och har ett brett nätverk av samarbetspartner. Lägg därtill ett stort kunnande, många års erfarenhet och en modern maskinpark och du har en samarbetspartner som kan arbeta med kunder runt om hela Sverige.